Klant


Logo-Gemeente-Amsterdam-740x232.png 
 
 
 
 
 
 
 
  
  

bomlogo518.jpg  
 
 
 
 
 
 
  
  
 

ING_logo.png 
 
 
 
 
  
 
  
 
  

Kiwa-logo-RGB.jpg  
 
 
 
 
 
 
  
  
 

koninklijke_luchtmacht.png 
 
 
 
 
 
 
 
  
  

proqares-logo-477x0-c-default.jpg 
 
 
 
 
 
 
  
  
 

RDC-Logo-2016.png 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

rijnijssel logo.jpg  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Logo-Your-Test-Professionals.png 
 
 
 
 
 
 
 
  
  

 

SAKS logo nieuw.jpg 

logo van 't hof.png 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

wipro-logo.png 
 
 
 
 
 
 
 
 
  


Profiel


Amsterdam is a big city in the North-Holland province and the capital of the Netherlands. The city counts 853.312 inhabitants (30th april 2017, source: CBS) and has a surface of approximately 219 km2 (of which a quarter consists of water).
 
 
 

De BOM is een economische ontwikkelingsmaatschappij die zich inzet om bedrijven in Brabant verder te laten groeien. De BOM biedt samen met partners veelbelovende bedrijven toegang tot kapitaal, kennis, talent, markt en faciliteiten.
 
  
 

ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong. ING is in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Nationale-Nederlanden en de NMB Postbank Groep.
 
  
  
 

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie, door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken.


 
 

De Koninklijke Luchtmacht is een modern en technologisch krijgsmachtdeel dat wereldwijd bijdraagt aan vrijheid, veiligheid en welvaart. Hiervoor beschikt de luchtmacht over hooggekwalificeerd personeel, vliegtuigen, helikopters en andere wapensystemen.


ProQares heeft meer dan 50 jaar ervaring in testen, prestatie evaluatie en certificatie van persoonlijke en collectief beschermende middelen tegen chemische en biologische bedreigingen.
RDC voorziet, door haar grote franchise-ervaring, gelieerde ondernemers van de (slag)kracht van haar franchiseformules. RDC zorgt voor een goede backoffice, de juiste inkoop en de beste marge voor ondernemers die deel uitmaken van de franchise formules van RDC.
 
 

Rijn IJssel is a regional education centre in the east of the Netherlands, at the city of Arnhem and surroundings. Rijn IJssel challenges students to get the best out of themselves. Educating professionals who keep developing themselves as independent critically minded individuals.

Your Test Professionals biedt kennis, kunde en capaciteit aan op het gebied van het testen van software en informatiesystemen. Oorsprong van Your Test Professionals is gelegen in het geloof in enthousiast ondernemerschap dat gekoppeld is aan excellent vakmanschap.
 
 

Veertien scholen die in een lange traditie staan. De scholen wisselen kennis, inspiratie en inzichten uit in het belang van de ontwikkeling van kinderen. Het totaal is meer dan de som der delen, zeker bij onze scholen. Samen sterker, samen katholiek.

 
 

Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Wat is de gebruikswaarde van vastgoed? Welke waarde kunnen we helpen creëren? Die vragen vormen bij Van ’t Hof al meer dan vijftig jaar het vertrekpunt bij ons werk: Partijen en belangen in vastgoed verbinden.
 
 

Een leidende wereldwijde informatie technologie, advies en business process services organisatie. Overal geroemd om haar sterke commitment aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.


 


Onze betrokkenheid


In the transformation project that the Leasehold department went through towards a more result oriented culture, ODC was used to identify the right individuals to show as an example and speed up the transformation by doing that.Om teams te ondersteunen in hun ontwikkeling en deze ontwikkeling te versnellen wordt teamcoaching ingezet voor meerdere teams bij de BOM, in lijn met ons Authentiek Team Empowerment Programma.

 
  
  

Matchen van ING personeel op functies bij CGI in het kader van de outsourcing van testactiviteiten. Scope circa 450 medewerkers, allemaal ODC gemeten. 
  

Team- en persoonlijke ontwikkelprogramma's voor het MT en het middenkader, advies bij teamsamenstelling en als reseller tevens het beschikbaar stellen van ODC metingen en de SHR omgeving; accreditatie van een aantal leidinggevenden.
 
  

Advies bij de selectie van talenten voor hogere rangen binnen de Koninklijke Luchtmacht, waarbij ODC is ingezet en gekoppeld aan functieprofielen. Op basis hiervan is de keuze uit de kandidaten gemaakt. 

Dit jaar gestart met de introductie van ODC voor persoonlijke ontwikkeling van de MT leden en tevens gestart met op ODC gebaseerde management team coaching.


 
 
 

Persoonlijke- en teamontwikkeling, strategie ontwikkeling en selectie vraagstukken. Daarnaast als reseller verantwoordelijk voor ODC en de integrale SHR omgeving en ondersteuning bij het omzetten van functieprofielen naar ODC gebaseerde functieprofielen. Tevens incidentele accreditatie.
 

As reseller for Rijnijssel we take care of the availability for ODC measurements and the SHR environment. Besides that we are incidentally involved in analytical coaching, team-coaching and accreditation courses.
 
 
 

Ondersteuning bij de matching van medewerkers op functies voor klanten met gebruik van ODC en als reseller het beschikbaar stellen van ODC en de SHR omgeving voor de organisatie. Accreditatie van leidinggevenden en een aantal medewerkers.
 


Het vormgeven aan analytische coachingstrajecten voor een aantal leidinggevenden, incidentele accreditatie en daarnaast het samenwerken met de bestuurder in de context van Nieuw Bestuur en visie op Onderwijs.


 

Persoonlijke ontwikkeling van de MT leden, management teamcoaching en strategievorming. Advies bij aanname van nieuw personeel.  

 

Executive coaching op basis van ODC en ons persoonlijk empowerment programma.


 

 
 
  

Everything that irritates us about others, can lead us to a better understanding of ourselves
Carl Gustav Jung